Η Vantage Robotics έχει μια νέα 4K quadcopter φωτογραφική μηχανή που ονομάζεται Snap, και είναι τώρα για προ-παραγγελία. Η εταιρεία ονομάζει αυτη την καμερα «flying camera», είναι αρκετά μικρη για να χωρέσει σε ένα σακίδιο.

Η Snap είναι ένα ελαφρύ quadcopter με μια φωτογραφική μηχανή 4K η οποια ασφαλίζει στη θέση αναμεσα στους εληκε. Η συσκευή ζυγίζει 500 γραμμάρια συνολικά, και έχει ένα χρόνο πτήσης 20 λεπτά ανά φόρτιση. Η κάμερα διαθέτει σταθεροποίηση gimbal για ομαλα πλάνα. Οι ελεγκτές των μοτερ εχουν επίσης ενσωματωθεί για να κρατουν το drone σταθερο σε συνθήκες ανέμου. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα Sony Exmor IMX 377 1 / 2.3 "αισθητήρα της κάμερας, 82 μοιρών FOV φακό σταθερής εστίασης, μόνο βολή και time lapse ακίνητη εικόνα τρόπους (12MP), και υποστήριξη για μια κάρτα microSD έως και 64GB χωρητικότητα.

Τρίς  λειτουργίες εγγραφής βιντεο  που προσφέρονται: 720p HD (30/60/120/240 fps), 1080p FHD (30/60/120 fps), και 4096 x 2160 30p ΜΑΣ 4K. Ο ελενχος του quadcopter γινετε μέσω  Android smartphone ή iOS και το app SmartTilt. Ενα DSM ή Bluetooth ελεγκτής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί. Διάφοροι τρόποι παρακολούθησης που προσφέρονται μέσω του app, όπως δωρεάν-παρακολούθησης, γεω-περίφραξη, εικονικό σύρμα, και το τρίποδο αέρα. Επιπλέον, το Snap προσφέρει μια λειτουργία πτήσης  »έξω και πίσω».

Αισθητήρες περιλαμβάνουν ένα γυροσκόπιο 3 αξόνων, βαρόμετρο, 3-άξονα επιταχυνσιόμετρο, GPS, σόναρ, και 3-άξονα μαγνητόμετρο. Η Vantage Robotics  έχει φτιαξει μερικά μέλλον αξεσουάρ που θα τα εμφανισει στο μελωνί, οπος των μονάδων ώθηση για τη βελτίωση του χρόνου πτήσης και τις επιδόσεις  ταχύτητας /ανέμου, ένα κυψελοειδές μόντεμ, αισθητήρα αποφυγή εμποδίων, και ενότητες έδαφος για αδιάβροχο εντοπισμό και επεκταση του Wi-Fi.

Η Snap είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία σε μειωμένη τιμή των $ 895 με μια πλήρη λιανική τιμή των $ 1.295. Η ιπτάμενη κάμερα έρχεται με μια μπαταρία, φορτιστή και θήκη μεταφοράς, και θα αρχίσει να κυκλοφορεί την άνοιξη του 2016.

Vantage Robotics' new Snap 4K camera quadcopter is up for preorder

Published Sep 23, 2015 | Brittany Hillen