Ένα από τα μεγαλύτερα multirotors στην αγορά και ίσως το πιο cool! Τα οκτώ μοτέρ του σημαίνει ότι θα συνεχίσει να πετάει, αν κάποιος απο αυτά πάθει κάποια βλάβει και σταματήσει να δουλέυει. Προβλέπωντε πολλά αντίγραφο μικρότερης εκδόσεις.
Φανταστείτε να μπορούν να κινούνται ελεύθερα μέσα στο χώρο. Η βαρύτητα δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο.

Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο κόσμο από οποιαδήποτε θέση και τη γωνία Θελήσετε.

Μπορείτε να ελέγξετε τις κινήσεις σας με ήπια κίνηση του χεριού σας. Μπορείτε να ελέγξετε την οπτική σας γωνία, απλά στρέφοντας το κεφάλι σας. Είναι λυτρωτικό. Και ποτέ δεν θα βλέπετε ξανά τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το R5 έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας:  total redundancy, το να ελαχιστοποιεί την επίδραση από σφάλματα του χειριστή.

Όλα τα κρίσιμα εξάρτηματα του συστήματος είναι redundant. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν υπάρξει αποτύχεια ή έχει κάποιο σφάλμα το, αυτόματο πιλότο, η  μπαταρία,ο  ηλεκτροκινητήρας, οι έλικας ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα, το R5 είναι ακόμη σε θέση να πετάξει και να προσγειωθεί με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Σύστημα Διαχείρισης Πτήσεων

Ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης πτήσης παρακολουθεί συνεχώς όλες τις παραμέτρους του συστήματος και ενημερώνει τον φορέα εκμετάλλευσης για τυχόν λάθη. Αν ο φορέας εκμετάλλευσης δεν αντιδρά επαρκώς στο λάθος, το R5 μπορεί να προσγειωθεί με ασφάλεια το ίδιο χωρίς την παρέμβαση του χειριστή.

 

  Ευφυής Σχεδιασμός

Ο Μηχανικός σχεδιασμός του R5 ελαχιστοποιεί επίσης την πιθανή ζημία σε περίπτωση σφάλματος του χειριστή και προκαλέσει μια σύγκρουση με κάποιο ξένο αντικείμενο. Σε περίπτωση χαμηλής ταχύτητας σύγκρουσεις, το R5 θα κινηθεί μόνο λίγο προς τα πίσω και θα αιωρείται επί τόπου. Θα περιμένει εκεί για νέα είσοδο χειριστή χωρίς καμία ζημιά στον εαυτό του ή το περιβάλλον του.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   Reimagined ευκολία χρήσης.

Θέση των χεριών ελέγχει την ταχύτητα, το προσανατολισμός της κεφαλής και τη θέα της κάμερας. Αυτό ήταν! Μπορείτε να ελέγξετε το R5 μέσω δύο joysticks και χρησημοποιοντας video goggles και ενα head tracking για να βλέπετε ζωντανή εικόνα από την κάμερα. Τα  joysticks ελέγχουν τη μεταφορική κίνηση της κάμερας. Με ένα joystick μπορείτε να ελέγχετε την κατακόρυφη ταχύτητα της φοτογαφικης μηχανής, με το άλλο σας CONTROL προς τα αριστερά / δεξιά και προς τα εμπρός / προς τα πίσω την ταχύτητα. Θέλετε να αιωρούνται επί τόπου; Αφήστε τα sticks και απολαύσετε την θέα το R5 είναι σε hover. Για τον έλεγχο του προσανατολισμού της φοτογραφικης μηχανής θα πρέπει μόνο να μετακινήσετε το κεφάλι σας. Θέλετε να δείτε στην πάνω αριστερή γωνία την εικόνας; Απλά μετακινήστε το κεφάλι σας προς αυτή την κατεύθυνση και η κάμερα θα ακολουθήσει τις κινήσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να πάρετε πραγματικά το συναίσθημα ειναι μοναδηκο. Η μόνη έκπληξη έρχεται όταν κοιτάς κάτω και δεν βλέπεις τα πόδια σου.

 
   Απομακρυσμένη Συντήρηση

Το Κέντρο υπηρεσιών μας, μπορει να παρακολουθεί και να ενημερώνει της λειτουργίες όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων μέσω της υπηρεσίας ασύρματης σύνδεσης. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα της ανιχνεύσεις, και διαγνώσεις και επιδιορθώσεις σε πιθανά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα ζητήματα και ενώ το R5 είναι ακόμα στη κατοχή του πελάτη.

 

 

 

 

 

 

http://www.airnamics.com/